JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting
  • A régi oldalak még elérhetőek...
    Rengeteg oldal kinézetét és tartalmát változtatják meg. És hova tűnik mindez? Nem jobb lenne, ha megmaradnának valahol?
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!

Úgy, mint tavaly...

Kategória: RSE Megjelent: 2017. augusztus 28. hétfő Írta: Horváth R. László

A nézők még keresték a helyüket a pálya szélén, amikor „hirtelen” a viszáki kapuba került a játékszer. Akkor még az is felmerült a szürkeállomány-tekervényeinek kuszaságában, ma itt nagy arányú győzelem lesz.

 

Csapatunk az alábbi összeállításban lépett pályára: Tóth A. - Keresztúri K., Németh D., Gierling Gy., Kóczán P., Balázs A., Kovács Á. (Ráncsik J.), Erős P., Szakács G. (Huszár G.), Domján D., Bouti D.

 A játékosok (itt is, ott is, amott is) körbe döngették a kapuvasakat, ahogy a mennyeiben illik. De mindig kifelé pattan a játékszer. A 35. percben a viszákiak ugyan bevették a hazai kaput, de a találatot lesállás ellőzte meg, így minimális előnnyel vonult csapatunk az öltözőbe.

Szünet után addig totjázott a hátsó alakzat, míg a viszáki játékos csőrrel belélőtt, s emígyen a labda a kapu bal oldalában kötött ki. A majd'hogynem középkezdésből ismét nálunk volt az előny, aminek nem sokáig örulhetett a hazai publikum. A játékidő utolsó harmadában enyhén szólva is alacsonnyá vált a színvonal. A beívelgetések nem sikerültek – szállás alatt elhalt a labda. A ráadás perceiben, kicsit nagyobb koncentrációval akár több gólt is szerezhetett volna a csapat,de…

 

Összességében a helyzetekben bővelkedő, fordulatokban gazdag mérkőzésen igazságos eredmény született...

Együttesünk legközelebb Körmenden szeptember 10-én lép pályára, a téglagyáriak ellen.

Góltotó játékunkra nem érkezett értékelhető tipp, így nem tartottunk sorsolást.

 

Találatok: 8708