JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting
  • A régi oldalak még elérhetőek...
    Rengeteg oldal kinézetét és tartalmát változtatják meg. És hova tűnik mindez? Nem jobb lenne, ha megmaradnának valahol?
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!

Kijózanító (?) szentpéterfai-vereség, búcsú a kupától

Kategória: RSE Megjelent: 2017. szeptember 28. csütörtök Írta: Horváth R. László

Ezen nincs mit szépíteni.

Enyhén szólva is "blama" a szentpéterfai eredmény, még akkor is, ha a vendéglátók a második fordulóban a megyei I. osztályban szereplő VÉP együttesét búcsúztatták el a küzdelmektől.

 

Mint a Rábatótfalu SE https://www.facebook.com/rabatotfaluse/ hivatalos facebook-oldalán láthattátok, élő-szöveges közvetítés volt a mérkőzésről.

Reményeink szerint, amennyiben a technikai feltételek adottak lesznek, igyekszünk hasonlóképpen beszámolni a mérkőzésekről.

Nos, e sorok írója egy dolgot tehet: mélységesen szomorkodik az utóbbi játéknapok eredményeinek láttán,s reménykedik, hogy a közeljövőben "helyreállavilágrendje".

Halmosi Zoltán Vas Megyei Labdarúgó Kupa, 3. forduló
Szentpéterfa - Rábatótfalu 3-0 (2-0)

Együttesünk a következő összeállításban lépett pályára: Fábián D. - Kovács B., Balázs A., Erős P., Bouti D. (Zsámpár B.), Mikos B., Kóczán P., Anderkó M. (Sütő I.), Ráncsik J., Domján D. 

Bocsánat, de valahogy a képek megvágása sem sikerült valami fényesen!
A képekért köszönet DD!

További eredmények: Hegyhát - Rábapaty 0-1, Táplán - Bük 0-3, Gárce - Körmend FC 4-2, Kőszeg - Király SZE 1-7, Acsád - Ják 2-3, Oszkó - Jánosháza 4-2, Kemenesalja - TutiTextil 0-2, Balogunyom - Ikervár 5-1, Celldömölk - Vasszécsény 3-2, Sz.helyi Spari - Egyházasrádóc 0-3, Tankajd - Sárvár 1-9. 

 
Találatok: 8506