JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting
  • A régi oldalak még elérhetőek...
    Rengeteg oldal kinézetét és tartalmát változtatják meg. És hova tűnik mindez? Nem jobb lenne, ha megmaradnának valahol?
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!

Igyunk kétszer egy decit, és gyorsan felejtsük el...

Kategória: RSE Megjelent: 2017. október 18. szerda Írta: Horváth R. László

Az ificsapat vasárnapi mutatványa kissé harmatos volt, akárcsak a sarki büfében kapott kefaban a felszálló buborékok száma. (KEFA = kisfröccs)
A vonalon túlról nézve, az az érzésem támadt, mintha a csapat nem is igen akart volna HARCOLNI.

És ez megvan?

Egy szőke nő helikopterpilóta akar lenni, sokat gyakorol, és eljön a vizsga ideje. Egyedül kell felszállnia helikopterrel, az oktató pedig rádión ellenőrzi. Ahogy felmegy 500 méter magasságba, jelenti, hogy minden rendben van. Aztán 800 méterről megint jelentkezik. Az oktató utasítja, hogy emelkedjen tovább 1000 méterig. A szőke fel is emeli a gépet, egy darabig szépen repül, majd egyszer csak hirtelen leáll a rotor és a helikopter néhány száz méterre az oktatótól lezuhan.
Odafut a férfi, kihúzza a roncsból a nőt:
- Mi történt?
- Nem tudom. Ahogy egyre feljebb emelkedtem, elkezdtem fázni. 1000 méternél úgy gondoltam, hogy kikapcsolom azt a nagy ventilátort, hogy ne legyen olyan hideg. A többire nem emlékszem.

A meccsről? 

Értem én, hogy vannak okok, és problémák. Értem én, hogy megváltozott tavalyhoz képest a csapat. Értek én mindent. Csak azt nem, hogy miért kell oly' könnyen fel/megadni magatokat a pályán?

Pozitívum? Csere is volt, és betaláltunk a szakonyiak hálójába.

Rábatótfalu - Szakonyfalu 2-11

Gl.: Kürnyek (2)

Javításra, tisztességes helytállásra Szarvaskenden lesz lehetősége a csapatnak, a mérkőzés október 22-én 12:30 órakor kezdődik.Találatok: 15048