JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting
  • A régi oldalak még elérhetőek...
    Rengeteg oldal kinézetét és tartalmát változtatják meg. És hova tűnik mindez? Nem jobb lenne, ha megmaradnának valahol?
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!

Nem vagyok éhes, csak két napja nem ettem …

Kategória: RSE Megjelent: 2017. november 06. hétfő Írta: Horváth R. László

Szeretem a focit, valamit értek is hozzá - igaz nem könyvből tanultam. Ha tehetem sok meccset nézek élőben (vagy meccsrészletet). DE, Kissé elszomorít, hogy nézőhiánnyal küszködünk - más focipályán sem jobb a helyzet. Különösen bántó, amikor az utánpótlás-meccseket 3-5 ember látja. (Véleményem szerint idő mindenre jut, csak be kell osztani, ahogy a tányéron lévő gombócokat is).

 

Szóval, számomra kissé furcsa, sem a családtagok, sem pedig a "nagy" csapat tagjai nem kisérik figyelemmel az U19-es mérkőzéseket. A "felnőtt" csapat tagjai - véleményem szerint - bátran nézhetnék az ifisták első félidejét, s buzdíthatnák őket jó, vagy jobb teljesítményre. A családtagokról, rokonokról, jóbarátokról - akik a gombócoktól eltelve inkább muzsikaszó mellett alusznak a tv képernyője előtt - leírtam a meglátásom.

Essék néhány szó a legutóbbi játéknapról.

U14-es focistáink kicsit sok gombócot kaptak - de (legalább) ismét szerzett gólt a csapat. Öröm látni, ahogy ezek a srácok a vereségek ellenére is örömmel fociznak. Vasvár - Rábatótfalu 15- 1 Csapatunk az alábbi összeállításban játszott: Zádori - Szlavinics, Takács, Lovenyák, Labritz, Lőrincz, Nagy, Holdosi, Lázár. Gólszerző: Holdosi Dominik

Rábatótfalu - Bajánsenye 2-2

Ificsapatunk - sajnos - létszámhiánnyal küzd, csere nélkül az alábbi összeállításban léptek pályára, s értek el egy igen értékes döntetlent (kár az utolsó percben kapott gólért) : Gongola - Bánfi-Nagy, Huszár, Zsámpár, Kürnyek, Melus, Offner, Domján, Németh I., Németh Z., Kardos.  Gl: Bánfi-Nagy Ádám (2)

A "nagycsapat" mindkét játékrész elején az öltözőben maradt. Erről ennyit. A lényeg, hogy a korláton kívül már néhány helyen van térerő - a többin egy hónap alatt legyártják a kínaiak... A döntetlent a következő összállításő csapat érte el: Fábián - Keresztúri, Németh, Balázs, Dancsecs (Sütő), Kóczán, Anderkó M. (Düh), Szakács (Anderkó G.), Erős, Bouti, Domján D. Gl.: Erős Péter, Bouti Dávid

Fotó: DD

 

Találatok: 19166