JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting
  • A régi oldalak még elérhetőek...
    Rengeteg oldal kinézetét és tartalmát változtatják meg. És hova tűnik mindez? Nem jobb lenne, ha megmaradnának valahol?
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!

A csajok és két fiú - a közelmúlt eseményei, hírei

Kategória: RSE Megjelent: 2018. január 24. szerda Írta: Horváth R. László

A hölgyek részt vettek a III. ÁFÉSZ teremlabdarúgó-tornán, ahol sportszerű játékukkal elnyerték a közönség tetszését. Az átigazolási időszakban – meg nem erősített információm szerint – várható változás a Rábatótfalui SE játékosállományában. „Kocsmahírek” szerint NB-s játékos érkezhet a csapathoz, a tárgyalások még folynak. Ami fontosabb: lehet, két (az egyik biztosan) meghatározó játékosunk TÁVOZIK.

 

Németh Dávid már el is utazott Thaiföldre, jelenleg a PORT MTI FC csapatának edzésfelépítését elemzi a helyszínen. A Thai Premier League bajnokságban szereplő csapatnak szüksége van egy megbízható védőre, mivel a február 11-én kezdődő pontvadászatban céljuk a dobogóra kerülés, s nem engedhetik meg maguknak, hogy három mérkőzésen nyolc gólt kapjanak. Dávidot Phuket városában értük utol, de kint tartózkodásának valódi okáról nem beszélt, mondván most fontosabb a hétvégi vad motorozás.

Anderkó Gábor (felvételünkön) a hétvégén indul próbajátékra – mivel lehet, hogy sportágat vált. Vele, elutazása előtt váltottunk néhány szót.

A jelen körülmények még nem alkalmasak arra, hogy bármit is mondjak utazásom valódi céljáról – mondta. – Egy biztos, sok függ az időjárástól.
A támadószekciót erősítő játékos Franciaországban méretteti meg magát, ahol előbb orvosi vizsgálatoknak kell alávetni magát. Több együttest is szóba hoztak a játékossal, a legvalószínűbb, hogy „ander” a Francia National 2 A csoportjában folytatja pályafutását – egészen hazáig, egy fincsi hatlaposért. 

Találatok: 14969