JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!
  • Csapatunk letűnt időszakai...
    Látogass el galériánkba, hogy te is részese lehess egy letűnt időszak képi emlékeinek!

Tavaszi szél vizet áraszt

Kategória: RSE Megjelent: 2018. február 27. kedd Írta: Horváth R. László

Ugye, az meg van hogy Vivaldi zenét komponált A négy évszak címmel? És ugye az is, hogy a téli hónapok között bizony még mindig ott van február?

És ugye az is, hogy télen fűtünk, meg pucolunk és hántunk - miközben az ivóban múlatjuk az időt? És, hogy a foci március idusát követően kezdődik?

 

Mint írtam volt, a természetet nem lehet kilóra megvenni, majd bilincsbeverve megerőszakolni ötször, utána kétszer, hogy meg legyen hétszer... Sok okos - véleményem szerint - azt gondolván, agyuk csiholta szikra által teremtődőtt a spanyol viasz, egy tollvonással hoz eszement döntéseket. A legújabb: nagyPÉNTEK-en kívánják pótolni azt, amit ki sem kellett volna írni. Hitbéli problémák akadhatnak, hisz' még a hithű ateista is tiszteletben tarja a keresztények ezen hármas ünnepkörét. 
Szerintem, kapott még egy pofont a labdarúgás Vas megyében. Félő, hogy ebben a szezonban nem az utolsót. Már csak arra leszek kiváncsi, mikor számoljá ki a ringből? Mert, ha így marad, akkor hamarosan megszólal a 10-es után a meccs végét jelző GONG! És a vasi foci úgy jár mint a mikulás nagyPÉNTEKen, nyuszifület kap piros sapka helyett...

Találatok: 31415