Elsültek a lábak

Kategória: Helyi hírek Megjelent: 2019. május 20. hétfő Írta: Horváth R. László

A XXXI. fordulóban Felsőcsatár alakulata látogatott el Rábatótfaluba. Csapataink ezúttal sok gólt szerezve,  győztesként vonultak le a pályáról.

 

U19-es gárdánka helyzetek számát tekintve, akár nagyobb arányban is győzhetett volna. Láttunk parádés egyéni megoldásokat, és több passzos „akciókat”, melyekből helyzetek és gólok születtek. Különösen a két Bence volt elemében, a Dolgos dolgozott, vagyis csendben tette a dolgát; a Laczó meg rúgta a gólokat.

Rábatótfalu – Felsőcsatár 4-2 (1-0)

Együttesünk az alábbi összeállításban lépett pályára: Gongola – Melus, Huszár, Domján, Németh Z., Németh I., Offner, Dolgos, Kardos, Bánfi-Nagy, Laczó Gl.: Laczó (4)

Felnőtt csapatunk végre azt és úgy játszotta, amit elvárhanánk minden fordulóban. Anderkó Márió megtalálta a góllövő cipőjét (köszönet az édesanyjának), és Dominik is tudta „merre támadunk”. A látottak alapján a csapat megérdemelten nyert a sportszerűségből és küzdenitudásból jelesre vizsgázó ellenféllel szemben.

Rábatótfalu – Felsőcsatár 7-1 (2-1)

Csapatunk összeállítása: Tóth (Gongola) – Keresztúri, Nárica, Düh, Németh, Szakács (Domján Dá.), Sütő, Varga, Anderkó M., Domján Do., Balázs Gl.: Anderkó M. (3), Sütő (2), Varga (2)

Az RSE-Szalafő együttese Iváncon vendégszerepelt. Sajnos pont nélkül maradtak…

Ivánc – Szalafő 3-1

Találatok: 7229